ганцаардмал шувуу

Злой Библиотекарь
Би шулэг бичиж байна.
Тэд муу биш юм.
Миний дуу хоолой
ганцаардаж авиа
би ганц бие байна
Би ангид байна
уламжлал, ёс суртахуун,
эцэг евгедийнхее санах ойноос
Миний найзууд
Тэд зуун эргэж
Гэвч энэ нь миний хувь заяа юм
Аз жаргал!
Би ендер нисдэг шувуу билээ, мен
буу асгах