Коханий мiй. Пiсня

Владимир Солошенко
Весняний день — цвітуть сади,
Пташиний хор нас зве туди.
Кохана я чекаю знов,
Весна дарує нам любов.

Коханий мій, блаженний час,
Весна іде, іде до нас.
Із неба сяють нам зірки,
Про тебе всі мої думки.

Душі моєї лине клич:
Яка чудова тепла ніч.
Весна іде, несе любов,
Палають очі, грає кров.

Кохання, віра у життя —
Це нам дарує почуття:
Такі ясні, як божий день —
В душі відлуння від пісень.

Обох єднає нас любов,
Бо є взаємна, знов і знов.
Вона в нас, люба, на віки —
Про це шепочуть нам зірки.

Ми будем вірні до кінця —
Щебечуть нам про це серця.
Ми заклик цей почули вмить —
Нам вже повік з любов’ю жить.