Фарста

Алан Гаев
Уац-баерзонд Царддаеттаег !!
Нае удтае Даеуыл куы фаедзаехсаем.
Схонаем наехи Дае заенаег,
Коммае та уаеддаер нае каесаем.

Каед фехаелдис сабыр цард?
Цаемаен наем аеркаст аегад,
Дае ахсджиагдаер лаевар,
Адаемон аемсаердзинад?