Вiдлюдько

Вячеслав Романовський
           Лежачий камінь завжди буде жить.
                Євген Гуцало.

Від усього відцурався – і живе.
І старе йому байдуже, і нове.

І нікого не чіпає, не хамить.
Втім, і не допомагає. Кожну мить

Він присвячує коханому – собі,
Все у скрині і на власному горбі.

А нажите за парканищем хова.
І людей забув хороших, і слова.

То ж ні радощів од нього,  ані зла,
Як з лежачого каміння край села…

13.02.2014