***

Наталка Бойченко
Твоїми теплими пальцями,
моїми далекими мріями
залишишся в моїй пам'яті
розрізненими сузір'ями.
Забутими ніжними танцями
буду минуле міряти.
Всіма провінційними станціями
обіцяю у тебе вірити.
Всіма вогкими вагонами
в моєму нічному швидкому
о 7:15 у Гомелі,
чи в 8:05 у Рясному
продовжу у тебе вірити,
або попросту тікатиму.
Втомилася марно мріяти
і дуже втомилась чекати.