Весна прийде в Украiну...

Геннадий Сивак
Весна прийде   в Україну,
Всміхнеться сонцем залюбки,
Та  розквітне  черемшина,
Засяють  дзеркалом   шибки.

А  на Хрещатику каштани,
Прокинуться після зими,
І стануть мирними майдани,
Запросять ввічливо вони.

Прийдуть дівчата зі стрічками,
Та хлопці вдягнуть сорочки,
Що дуже гарні, вишивані,
Господні виведуть шляхи…

Помириться уся країна,
Заходу, й Сходу парубки,
Єдина ненька  Батьківщина,
Разом  змережить рушники.



Автор  Геннадій  Сівак.
11  лютого  2014 року.