Для синочка- ангелочка

Тамара Романова
День скінчився, спать пора
Знають всі на світі.
А моє маленьке янголя
Хоче молока,  ще пити.
Ой не спиться янголятку,
Він малий бешкетник.
Спати хоче,  тре він очі
І весь час він вередує.
Хоче меду, хоче «моню»,
Щось його турбує?
То ведмедик не такий,
В зайця довгі вуха,
То надів він капелюха. . .
Спати треба, мій синочку,
Пізняя година. Спи, дитинко,
Засипай, під вікном калина.
Сяде пташка на гілочку,
Буде щебетати.
Спи мій янгол, мама буде
Твій сон оберігати.