Ды

Алан Гаев
Умаел аеддае аемае уазал
Уарын йаехи ныивазы
Мае алфаемблай хъарм аемае сур
Умаен аемае ды - мае хур.

Алцыдаер дигъ каенын
Циндзинад, цаех , каердзын
Даеу, аермаест, дигъ каенаен наей
Умаен аемае ды - мае хай.

Саби тындзы мады цурмае
Сидынц баерзаендтае цъиусурмае
Дае фаедыл уайы мае заердае
Умаен аемае  - мае цард дае.