Нiчне

Наталка Бойченко
У вікні транслюють ніч
зоряну.
Я тебе не покличу.
Стомлені
ліхтарі і зорі
світяться,
хочуть впасти у море
ситцеве.
Я замовлю мрію,
ніяковіючи.
Я тобою хворію,
не криючись.
Намалюю крила
на пам'ять,
та небесні світила
не падають.