Евроинтегрантам

Светлана Шемякина
Євроінтегрантам

«Слава Україні» та «героям слава» -
Тільки-но і чути з «5-го каналу».
А хіба то слава? А хіба герої?
Україну-Неньку продають в неволю

За «доляри», злоти, євро, фунти, марки,
А із-за кордону, буцімто ті шавки:
«Не у вашій сірій та убогій хаті,
Тільки-но в Європі будете багаті,

Тільки у Європі будете ви вільні,
А за це Вкраїна у неволю піде».
Наша хата сіра, знаймо, та убога
Бо забули люди заповіді Бога:

Не жадай чужого, не вбивай, не заздри…
Ось горить вже Київ від вогню зарази!
Продались нацистам від розпуки люди,
І крокують маршем  знов фашисти люті,

Бо сидять у Раді двадцять років поспіль
Тії ж  самі члени – «`обранці народні»
Та  закони пишуть під себе свідомо
(Тактика «обранців» всім давно знайома).

Ось чому панують зрада та зневір’я
(Наш народ «обранцям» вже давно не вірить!),
Та не час ділити нам свою країну,
Можемо так здати ворогу Вкраїну…

Як завжди на сході піднялося сонце,
Освітило зранку шахтаря віконце:
Треба підніматись, бо біда в країні, -
Топче нашу землю знов фашистська сила.

Євроінтегрантам «Ні!» скажімо разом,
Не пройде по нашій по землі  зараза,
І  розберемося  ми без  них в родині,
Та не продамо їм Неньки-України!

06.02.2014