Лист до Лес Укра нки

Просто Лолита
Пишу до тебе в тиху днину,
У денну не нічну годину.
Пишу, щоб знала ти, як ми
На нашій славній на землі
Живемо зараз, і, як люди
Працюємо самі для себе.
Працюємо в містах і селах.
Працюємо, щоб жити добре
І нам самим було і дітям.
Проте, не все у нас безхмарно,
Проблеми все ж нам ніде діти…
Панів нема, царів також вже,
Проте, є більш страшнії люди…
Гребуть собі в кишеню гроші,
Державу стрімко злії гублять…
Але народ наш не боїться!
Вперед іде проти свавілля!
За правду прагне заступиться,
Не загубить своє коріння,
Не загубить державу славну,
Не загубить свою країну!
Йдуть захищати рідну землю,
Йдуть захищати Україну!