Що з тобою, мила?

Инесса Завялова
 Скажи мені,чому мовчиш?
  Чому твої дотики  кохання
             Такі нестерпно метушливі?

    
 Немає снаги в них чому?
     Поцілунки твої, мила,
    Як холодна злива.
      
Що з тобою, люба?
  Хто в твоему серці грається грайливо?
   Так кохалася ще вчора, голову кружляло!
     А сьогодні ти чужа 
          І так... незвичайно журлива.

   Ти мовчиш, моє кохання,
    Душу вивертаєш...
       Я тобою милувався...
            Марево солодке...

    Не кохаєш, не літаєш,
        Що з тобою, мила?
      
       Хто в твоему серці грається грайливо?