13-а субота

Саша Рыжий Времени Нет
Кричати чи ні – це питання часу не твого
Стояти чи йти – це нічого ще не значить!
Парадокс часів не настане завтра
І знаменам твоїм прийдеться чекати!

«Я бачила, я чула, та не змогла піти
13-а субота нечесної війни
Тримай у долонях свої яскраві сни
Нема часу шукати спалені мости»

Ти чуєш, як говорить дощ
Ти бачиш, як мовчать дерева
Ти чуєш все, не бачиш нас
Нема часу, то і не треба!

І якось добре виходить в нас
Ти чуєш все, не бачиш нас
Ти кажеш «ні», а робиш «так»
Живеш у світі ілюзії.