Жiнки

Михаил Онищенко
Є  жінки,  в  яких  кохання,
Коли  в  душі  жага  бажання.
Є  жінки,  які  в  любові,
Щасливі  дуже  й  однакові.

Є  жінки,  як  ті  богині,
Але  вони  в  тому  не  винні.
Красу  і  вроду  дала  мати,
І  її  треба  шанувати.

Є  жінки,  які  в  коханні,
Ідуть  як   в  бій,   у  свій  останній.
І  до  прощальної   хвилини,
Кохання  п’ють  вони  краплини.

Кохай  же  жінку,  і  люби  ти,
Будеш  щасливо  в  світі  жити.
Коли  любов  у  вас  взаємна,
То  на  душі,  завжди  приємно.

            3.02.10.