Бузкове, наче казкове

Вячеслав Романовський
Бузкове, наче казкове,
Із весен моїх тече,
Де мамина колискова,
Таткове сильне плече.

В отому бузковім – тайна
І щось невимовне в нім:
І гарне, і життєдайне,
Як соняха сонценімб.

Світанок відтіль і вечір,
І мрії мої звідтіль –
З дитячої колотнечі,
Бузкових моїх світів…

6.02.2014