Сонечко всмiхнулося Майдану...

Геннадий Сивак
Сонечко всміхнулося Майдану,
Мов надія, що на Майбуття,
Дасть Господь,  пройде протистояння
Між людьми на теренах життя.

Чинна заспокоїться громада,
Розійдуться по хатах брати,
Зникнуть  рівночасно барикади,
Мить  довго чеканної мети…

Тут  загиблим  обеліск збудують,
Надійдуть, повірте,   звідусіль,
Уклонивши голови вшанують,
Тільки  у серцях і душах біль…

Автор  Геннадій  Сівак.
4  лютого    2014  року.