Благословення сину...

Людмила Николаева 2
Мій хлопчику з блакитними очима
Тобі відкрився цей дорослий світ.
Дитинство залишилось за дверима
В дорослий простір здійснюєш політ.
         Безцінний скарб тобі дарую сину,
         Він завжди знадобиться у житті.
         Творить добро, любити Батьківщину,
         Любов, духовність нести у собі.
Тебе благословляю я, мій синку,
Хай світлим та шовковим буде путь.
До рідної домівки малесеньку стежинку
Запамятай мій синку,ніколи не забудь.