Вiражi

Наталка Бойченко
Як пояснити, коли просто хочеться плакати?
Зривати стрічки і тікати,
Буденність скидати з плечей.

Звернути за ріг там, де завжди ходила прямо,
Потім знову наліво, або направо -
Додати в життя віражів.

Змінити зачіску, або колір неба.
Звичка - вже не моя потреба,
Тільки б сяйво очей.

Тільки рух уперед і у напрямку мрії.
Тут сни не збуваються і закони не діють.
І я знову на роздоріжжі.