Э. Дикинсон - 1625

Александр Конёв
Прочь, прочь! – от Бездны бессердечья,
дабы не смел за Руку взять,
тем паче - заключить в объятья,
чего стороннему не внять...


J#1625
Back from the cordial Grave I drag thee
He shall not take thy Hand
Nor put his spacious arm around thee
That none can understand