Серед твоiх кiмнат

Бондаренко Михаил
Серед твоїх кімнат

Тривогу у серці не стерпіти
Між мертвими навчися жити,
Дивись у темряві душа,
Кайдани скинути не в змозі.

В одній з кімнат, де плач і відчай,
Холодний ніж колотить тіло,
Блукає ненависть і зло,
Жадаючи годину вбити.

Щоб злитись кров'ю і вогнем,
Збираючи невинні душі,
Ти поруч мертва і німа,
Землею, сірістю пройнята.

Кричиш у дзеркалі потворна,
Розносиш сморід за собою,
Тремтиш і відбираєш подих,
У стінах відчаю і сліз.