Наркотичне...

Иньфинити Любви
Поступово...неспішно...так ніжно
До шкіри...до волося...щоб здалося,
Наче метеликом...котиком...ротиком
Торкаюсь...притуляюсь...пригортаюсь...

Пробираюсь...лину...крізь хмарину
Твого суму...та печалю...адже знаю,
Лагідним дотиком...немов наркотиком
Дурманю розум...зізнанням...Кохання...