Плохая поэзия

Андралекс Сергеев
То так! Козацтво - це не хлопи!
Озброєний та вільний люд,
Хоругві мали, власний суд,
Султану присягались та Європі.
За службу вірну землі мали,
Маєтки з селами, хто їх лічив,
Своїх чимало було паничів,
Що мали зиск з народу, ще й немалий.