Думки на схилi лiт

Анатолий Павленко
Я  час  нестримно  торопив
Та  потом  праведним  кропив
Його  ходу.  О,  Боже  милий,
На  що  свої  я  тратив  сили,
А,  головне,  заради  чого?
Що  зміг  отримати  від  цього?
Хто  владен  істинно  сказати:
Моїх  здобутків  варті  втрати?

Думки… думки… Де  ви  були,
Як  по  весні  літа  цвіли…

---