Помилявся, визнаю

Петр Коваль
Я помилявся, визнаю,
Не «вар’єте», а бій за волю.
Так, краще б без смертей і болю
Послати нафіг цю фігню,
Яка покИ що зветься «влада»,
Яку давно народ зве «зрада».
Але ж вона, не самотужки,
Руками тих,  хто не прозрів
(там барси, беркути, тітушки),
Б’є  і вбиває тих, хто смів
Подати голос свій супроти
Обнахабнілої  сволоти.