Тягар любовi

Анатолий Павленко
Жив  кожен  день  немов  останній
І  зайвих  клопотів  не  мав.
А  всі  батьківські  піклування
Лиш  як  належне  я  сприймав.

Хоч  сивина  лягла  на  скроні,
Іще  цвісти  й  цвісти  б  рокам,
Та  тягарем  любов  синовня,
Якої  не  додав  батькам.

---