Iду з тобою

Вячеслав Романовський
Іду з тобою шляхом битим
Вже стільки літ – і хочу знов…
Любов не вичерпать, не вбити,
Якщо правдешня ця любов.

Якщо чекаєш кожну зустріч,
Неначе свято. І тоді
Приходить дивовижна мудрість:
Ми тільки разом – молоді!

Бо почуття травневі з нами
І доторки  такі  хмільні,
А що пізнали й не пізнали
Живе в подружньому горні.

Іду з тобою…

31.01.2014