Слуги закону...

Александр Дорогавцев
Стоять зі щитами,
тримаючи зброю.
Не бийте кийками,
боріться з народом.
Не йдіть ви на брата,
на мати з сестрою.

Не йдіть на Майдан,
виконувать волю.
Злочинної влади,
Політиків рою.
Прагнуть вони,
лиш грошей і болю.
Страждань і знущань,
для нашого роду!

Не стримуйте нас,
ідіть до народу.
Боротись за правду,
за щастя, за волю.