Про100 новорiчний сон

Валео Лученко
Це просто новорічний сон. Цвіте черешня. Кетяги, як виноград. На дворі січень лютий. Мороз на барикадах, де альбігойці з диназаврами на прю зійшлися, де біле білим є, а чорне чорним.
 
А сад цвіте у снах. Це значить те, що буде рік щасливим. Народяться новенькі люди, а стомлені спочинуть в тому місті, де часу ніц нема і ніч німа кладе на очі геть схололі руки.

Роки покотять нову хвилю. За змінами слідкуй, пильнуй, встигай, бо легко загубися у цьому світі. Як у дитинстві в натовпі в чужому місті.

У тісті є родзинки, кориця з медом, солод. Дивись, як гарно все те замісилось. Не бійся! Все буде добре. На срібній колісниці Сини і Дочки Світла в гайку, що біля річки дві ночі вже, як приземлились.

Я сам те бачив. На власні очі. Присягаюсь!