Чаклунство... Душ...

Иньфинити Любви
Тіло завмерло в солодкому очікуванні,
А Сердце задрижало пульсом у скронях...
Я подалася тобі назустріч, мій Любий,
І лице опинилось в твоїх чуйних долонях...

Погляд пірнув у погляд, а подих - у подих,
Обидві Душі метеликами сполошились...
Це вони начаклували нам зустріч таємну,
Щоб вуста з вустами у поцілунку злились...