Зима...

Валентина Тараненко
Казково - ніжні візерунки
Малює лютий на вікні,
І шедевральні ті малюнки
Дарує зичливо Зимі…

Безкольорова гамма втіхи
Вражає подив аж за край,
Прозорі ті зимові квіти –
То не вимовний зиморай..

Ті хитромудрі витинанки
Мороз гаптує на вікні,
Прозорі з льоду вишиванки -
Зима в весільному вбранні…

фото из и-нета.