У вiйнi громадянськiй...

Геннадий Сивак
У  війні громадянській,
Переможців  не буває,
На теренах радянських,
Кожний це відчуває…

Брат на брата у бій,
Або   батько на сина...
Непотрібний  двобій,
Знай, страждає  людина…

Схаменись  Україна,
Об'єднайся навіки,
Йде  життєва стежина,
Доля   викличе  ліки.

Та не грайтесь з вогнем,
Ще сьогодні є змога,
Не  трудіть  теорем,
Компроміс - перемога…

Поверніться до Бога…


Автор   Геннадій  Сівак.
30  січня  2014 року.