Не всi розумiють

Алена Скиба
Не всі розуміють –
Потрібно нам зараз прожити,
Важкий і брудний
Такий історичний момент,
Так справді, момент
Де в час мирний,
Вас можуть убити,
І де так  багато зіткнулось
Ідей і знамен,
Для чого потрібно?
Щоб гімну слова  зрозуміти,
І всім усвідомити –
 Маєм країну  одну,
Ми станем  сильнішими,
Я вірю здолаємо все,
Лелеки весною
В подвір’я
Нам чисте,
Внесуть  і святе,
І знову калина розквітне,
Родину за стіл  всю збере,
А сонце  барвисто привітне,
Розтопить без сліду лихе!
30.01.2014