Наступить Мир на наш й хай землi

Владислав Кернис Амелин
Взиваю всіх я до порозуміння…
Не треба щоб лилась рікою кров…
В нас вистачить бажаю всіх терпіння…
Хай опанує в серці знов любов…

Не треба себе тішити в омані…
Хай кров братів не ллється з барикад…
Я мушу стати смерті на заваді…
В країні не потрібен нам розбрат…

Зариємо війни сокиру в землю…
Душі не гоже! Вистачить, страждань…
Всі недомовки вирішимо в Мирі…
Життя ні хто не може в нас віднять…

Не треба Україні рвати серце…
І різати все тіло на шматки…
Любов в серця хай наші повернеться…
Наступить Мир на нашій хай землі