стане час за нас

Виктор Сурженко
               

Вдивляючись у Вічність
торкнусь до неба мріями
у височінь летітиму,
щоб скоротити відстань
між Долею і часом…

Назустріч посміхаєшся –
ти можеш в щастя вірити.
Любов сильніша знаємо
за біль, що навпіл ділить
іще не бувших в змові нас…