Украiна! майдан!. моя провокацiя

Бунтарез Маршевый
Людина в чорному
Гордо і хрипко
Карбував кленом
Дзвінко
За брущаткам
Дзвеніла шпора:

Давай сміливіше!
МОГУТНІШЕ!
Розпустимо вітрила ГРУДЬЯ
Адже наше серце -
Наша ГРУДИ - ЗНАРЯДДЯ!

Встань щільніше!
Стань ланкою!
Наша ланцюг сильніше
Міцніше всіх!
Поліцаїв - ментів.

В бій!
Народ на барикадах
Виття!
Чинушку чекає розплата
Кров!
Вона точно буде!
Знову!
 Ми піднімаємо руки!

Хайль!
Хайль!
Хайль!

Хайль!
Хайль!
Хайль!

Він у сірому
Не повз
Прямо
Так ось ці:

Вперед на продажну
ВЛАДА
Не дамо ми Україні
ПРОВАЛЛЯ
Будемо рубати їх
З ПЛЕЧА
І нехай тріски-чинушки
ЛЕТЯТЬ

Я ситий убогістю
ДО МЕЖІ
Мені бути быдлой КРАЙ
НАБРИДЛО
Так як зараз
СМЕРТЬ
Краще в бою
ПОМЕРТИ

«Я не вівця
ЧУЄШ??!
Я ВОВК
бачиш?!

Збивай зграї
НАРОД
Полювання хороша
ЧЕКАЄ

Будемо рвати цю тварюку
НА ШМАТКИ
І кассою цю гниль
ПОМСТИ
Спалимо їх вдома
ДО ВУГІЛЛЯ
Нехай же попелом добрішає
ЗЕМЛЯ


Все яскравіше
Зеленіли, Синіли очі
Як у Мами
Як з космосу
Сльоза-зірка:


Я до ешафоту
Штовхаю рабство
В мені спокуса
Штурхнути сильніше
Панують
Нам владу - підступність
Обман
Порожніх ідей
Тануть
Снігові перемоги
Мовчки
Тільки вмирати....
..................
Роняють
Мрії, Заборони.
ТОЧКА...
Треба вбивати!!!!


І быле ж слова
Як бувальщина
Як все що Повз,
І повз
Пройшла Вона:



СПРАВА
Це бути патріотом
Бути в грудасті хутра,
Махати прапором
Кричати пінисто ротом
Про те:
Як велика
Одна
Країна
І я,
як хоботом,
вбираю слова:
Єдині,
Військова міць,
Непереможні
Батьківщина! Любов!
 Є багато
та інших
хороших
слів
Все це:
трелі
поетів,
було,
Зібрання романів,
Важких томів.
Політ
- Агіт
- Заклики

Але все не про те.

Точніше,
Я
НЕ ПРО ТО.

Давай сміливіше!
МОГУТНІШЕ!
Розпустимо вітрила ГРУДЬЯ
Адже наше серце -
Наша ГРУДИ - ЗНАРЯДДЯ!

Встань щільніше!
Стань ланкою!
Наша ланцюг сильніше
Міцніше всіх!
Поліцаїв - ментів.

В бій!
Народ на барикадах
Виття!
Чинушку чекає розплата
Кров!
Вона точно буде!
Знову!
Ми піднімаємо руки!

Хайль!
Хайль!
Хайль!

Хайль!
 Хайль!
Хайль!


І немовля впав,
Його скинули суки,
Мноэтажный обман
Тепер корчиться:
УА!УА!УАА!
Біль... І Борошна...


По оголеного трупа,
очі,
волого лижуть.
Б'є струмом -
чорнота -
трясуться руки в небо «Хайль!»
Нашу ж Мати!
Ти ж начебто Брат-Сестра?!

А Я чую:
«Ненавиджу!!»
І заклики:
МАТІР МОЮ
РОЗІП'ЯТИ!!