I знову оживають тамерлани

Катерина Жебровська
І знову оживають тамерлани –
Весь світ належить злоту, силі, владі,
Потужна поросль піниться у клани.
… І лиш Любов стає їм на заваді.

І знову оживають без Любові
Ті, хто світи паплюжили, топтали,
Зминали, Чистоту топили в крові.
… І лиш Любові знову не пізнали.

І знову оживають бонапарти –
У кров згортаються звойовані дороги,
Нема пісень, пропали навіть жарти.
… І лиш Любов дарує засторогу.

І знову оживають князі сили –
Жах заплітають у серця і розум,
У Землю сіють кістяки застиглі.
… І лиш Любов відновлює Свободу.

29.01.2014