Я спитала не розум Душу

Катерина Жебровська
Я спитала не розум – Душу
Про почуте, побачене горе:
– Що іще я відчути мушу,
В серці стогнуть Содом і Гоморра?

Що я мушу іще прожити?
Що я мушу іще пізнати?
– Ти свої відстояла битви,
Час прийшов у Любов повертатись.

Ти тримаєш, не можеш позбутись
Споконвічного права страждати,
Ти дозволила серцю забути
Вище право – Любити й Прощати.

Все, що ще доведеться відчути
Й те, з чим далі ти матимеш справу,
Постарайся Любов’ю торкнути –
Підуть в безвість загрози-примари.

28.01.2014