Ще не закiнчилось нiчого

Федик Юрий Михайлович
Ще не закінчилось нічого,
Старі попереду граблі,
Ще не зреклися плану злого,
На гроші ласі шахраї.

Вони ножі нові наточать,
Закони вміло підведуть,
І поетапно, серед ночі,
Народу являть вовчу суть.

Вже раз повірили обману,
І де Реформа та тепер,
Так не чекайте з неба манну,
Або свобода або смерть.

Ще не закінчилось нічого,
Це лиш початок боротьби,
Ще з унітазу золотого,
Тиран злий править над людьми.