Мои мечты - С. Есенин

Юлия Донева
МОИТЕ МЕЧТИ

Превод на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

Далеч  мечтите ми стремят се,
де чувам вопли и ридания.
С чужди аз деля скръбта си
и мъки тежки и страдания.

Там за себе си намирам,
в живота радост, упование.
И на съдбата си противно,
да бъда искам, вдъхновение.