На пороге войны остановись! укр. язык

Пётр Лавренчук
           На порозі війни зупинись!

Війна,завжди безжальна війна,-
День перший,- день останній,
На вулиці Грушевського, хмара страшна,
Лобановський в целофан заматаний.
Журналіст,- як воно боляче палицею!?
Правоохоронець,як горіти від "коктеля Молотова"!?
Барикади з говором галицьким,
Снайпер-"Кукушка"- на даху стріляти готова.
Катлета по-київські була,не було війни по-київські,
Захоплення будівель,- розірване України полотно,-
Вибір:шлях азійський,чи європейський?
Забитим на смерть хлопцям,все одно.
У владі хлопці, завжди все буде "пучком",
Краще воювати з вітряками,ніж зі "системою ніпель",
Час закінчувати цей патрітичний металолом!?-
Коли відмиємо бруківку,від кровяних крапель?