Я вiдпускаю

Маша Волкова
Я відпускаю!
Я відпускаю тебе назавжди
Хай небуде вже сміху та жартів,
Хай не буде усмішки твоєї,
Я відпускаю тебе до неї.
Хай полюбить тебе як і я
Хай втримає, все що я не втримала
Кажуть люди даремно віддала
Та насилу не буду твоя.
Ти люби її ніжно як вмієш
Це любов, тут нічого не вдієш
Відпускаю! Хоч ще крізь сльози тримаю!
Відпускаю! Та серце тобі залишаю!
Хай боляче буде, я все це стерплю
Хай карою буде, за те що люблю.