09. 04. 10

Ирена Ланская
My need is dreams.         
My need is you. 
My need is own leaves    
And thoughts too... 

My need is leafy dream,
My need in me inside.
My need on every street.
My need in you is find. 
             
My need is lovely well
Between the lines I've read...            
And of course my need`s your smell.
Oh, it`s every need...