Мiй Рай

Алена Скиба
Як не горю – Я не живу,
Писав рядки Павло Тичина,
На жаль горить моя країна,
Мій Рай – Поезій і пісень,
Напевно десь ми нагрішили,
Почути голос не змогли,
І темні сили
В мить з’явились,
Щоб сіять  розбрат
По землі,
Спаси нас Боже,
Дай  нам сили,
І Україну  вбережи,
Щоб там де кров -  сади розквітли,
І заспівали   солов’ї !
27.01.2014