Новорiчнi Засiвалки - 2010 р

Виктор Ребенко
За селом веселим, на лану широкім
Новий рік зустрівся із минулим роком,
І сказав минулий року молодому
Не минайте щастям ні одного дому!

Сію, вію, засіваю, з Н.Р. Вас вітаю!
На щастя, на здоров’я, на добрий врожай,
На жито, пшеницю і всяку пашницю!

Щоб були усі здорові, молоді і гарні
І щоб заросли травою стежки до лікарні!

Щоб дружини вдома не чинили сварки
І чоловіки не часто заглядали в чарки!

Щоб дівчат всіх заміж хлопці похватали
І на всю Вкраїну весілля загуляли!

Щоб жили завжди у згоді дружною сім’єю
І щоб виграли квартири всі по лотереї!

Щоб у Вашій хаті килимами слали
І на кухні смачнії страви шкварчали!

Щоб були у Вас ковбаси, сало, масло, свіже м'ясо,
Щоб лежали на столі паляниці немалі!

Щоб в господарській оселі все було до ладу
Та й в засіках було повно, навіть шоколаду!

Щоб і гавкало, і хрокало, доїлось і неслося,
Та й за все, що ви беретесь, завжди удалося!

Щоб ніде боргів не мали і були багаті
І щоб щастя гостювало завжди в Вашій хаті!

З Новим Роком!