Новорiчнi Засiвалки - 2011 р

Виктор Ребенко
Сію, вію, засіваю,
Вашу хату не минаю.
З Новим роком йду до хати –
Щось Вам маю віншувати:
Щоби діти всі здорові
Їсти кашу всі готові,
Щоб Вам з них була потіха,
Ну а нам грошей пів міха!

Сію, вію, посіваю,
З Новим роком Вас вітаю!
Щоб було у Вас в стіжку,
І в карманах і в мішку,
І в коморі, і в оборі,
В ложці, мисці, і в колисці!

Сію, вію, засіваю,
Що дасте – то заховаю,
Що не дасте – то самі з’їсте!