Новорiчнi Засiвалки - 2012 р

Виктор Ребенко
Сію, вію, посіваю, з Н.Р. Вас вітаю!
Не на рік і не на два – а на многії літа!

Хай кожної днини Вам Бог помагає,
Біда хай загине, а сонце засяє!
І щиро бажаю щоб в рік дванадцятий
Добро прибувало до Вашої хати!

Худоба і птиця нехай виростає,
А грип хай свинячий Ваш дім оминає.
Щоб наша держава цвіла й багатіла
Та місце достойне у світі посіла!

Хай Вас не лякає, що ціни на газ
Росія підніме у декілька раз -
Бо ми, Українці – ми сильна є нація,
Нас навіть не зжерла з Землі радіація!

Снаги Вам і сили у Новому році!
Щоб Вас не кололо ні в серці, ні в боці,
Щоб Ваша робота не дала Вам вмерти –
Завжди годувала до самої смерті!

Ну, мабуть, пора вже підводити риску.
А ще побажаю нормального тиску!
Хай ласкою щедро Всіх Бог огорта,
Дарує Вам многі і благі літа!