Новорiчнi Засiвалки - 2013 р

Виктор Ребенко
Ми прийшли Вам посівати –
Щоб усіх повіншувати!

Сієм, сіємо зерном –
Н.Р. щоб був з вином!
Від їди щоб стіл ломився
І щоб хліб не перевівся.

Сійся, родися, жито, пшениця
Горох, чечевиця і всяка пашниця!
Знизу корениста, зверху колосиста,
Щоб на наступний рік –
Було більше ніж торік!
Щоб всього було доволі –
І в коморі, і на полі.
Сієм, сієм, посіваєм –
Щастя, радості бажаєм!
Щоб Вам весело жилося,
Щоб задумане збулося,
Щоб ніколи не хворіли
І нічого не боліло,
Щоб у праці все горіло
Та й в кишені шелестіло,
Щоб як квіти Ви цвіли
Та 100 років прожили!

Сієм, сієм, посіваєм –
З Новим роком всіх вітаєм!