Новорiчнi Засiвалки - 2014 р

Виктор Ребенко
Чули Ви, що в Вашу хату
Занесло Велике свято?
Традиційне засівання -
Тож приміть і Ви вітання!

Сію, сію, засіваю –
З Новим Роком всіх вітаю!
Сієм, сіємо зерном –
Ось як каже агроном!

Як засію Вам пшеницю –
Жінка буде чарівниця!
А засію я Вам просом –
Будуть гарні справи з Босом!

Буду сіяти горохом –
Всі незгоди підуть боком
Як посіємо ми жито –
Будуть двері вам відкрито!

А посію кукурузу –
Будем ми з козирним тузом!
Станем сіяти ми сонях –
Мир и злагода в долонях.

Ось ділянка для ячменю –
Грошей будуть цілі жмені!
Як посіємо ми льон –
Буде модний телефон.

Будем сіяти і рапс –
Не страшний для нас колапс.
А засіявши буряк –
Буде пиво і коньяк!

Як посіємо ми гречку –
Зникнуть біль і суперечки.
А посіємо шпинат –
Буде щастя, буде лад!

Так засіємо всю землю
І доглянемо врожай
Зробим ми для всіх приємне –
Перетворим Землю в Рай!

Тож і Бог не поскупиться:
Дасть здоров’я, певних кроків,
Сили, розуму, уроків
І щасливих довгих років!

З Новим Роком!

Відкривайте сундучок -
І давайте троячок,
Або гривню чи п’ятак -
Не піду із хати так!