Кохання - не купити...

Наталья Кислощук
То неважливо, що багато грошей -
Адже за них - кохання не купити...
Коханий мій, далекий мій, хороший -
Не прошу я...Лишень скажи: як жити?

Не прошу я краплиночки кохання:
Не хочу краплі...Хочу я - усе...
Кохання моє перше і останнє -
Ти в світі цім для мене над усе...

Своє кохання в серці зберігала,
По іншому - я просто не могла...
Не дарувала я, а - віддавала,
І ти повір - це не гучні слова...

Тебе я покохала  -  та не знала,
Бо знати я тоді ще не могла,
Що не тобі - собі життя зламала
І щастя - теж порушила сама...

Не прошу я краплиночки кохання,
Бо краплею я спраги не втолю...
Коханий мій, моя любов остання,
Нащо тебе любила і люблю...

Не прошу...не молю я...не благаю...
Мені лиш знати б, що щасливий ти...
Вся доленька моя з туги та жалю,
Та тільки іншу - не змогла знайти...