live

Катерина Вишневська
Відкривай очі вранці,
всміхайся кожній хвилині.
Подорожуй. Будь певна – одна із станцій
подарує сенс твоєму життю,
його кожній із ліній.

Не будь вразливою,
сльози вже давно нікого не вражають.
Дивись на воду, сонячні переливи.
Люди насправді нічого не знають,
а кажуть, що знають все.

Купи пару суконь-плісе
і туфлі на величезних підборах.
Вирізай візерунки на тілі і шторах.
Боляче? Не зважай на це.
Й не забувай тримати лице.